animal flow sint-pancras

Lorem ipsumAnimal Flow is “ground based” movement, leuk, uitdagend en effectief. Dit systeem is ontworpen om kracht, flexibiliteit , mobiliteit en coördinatie te verbeteren voor iedere fitness enthousiasteling. Nu ook bij Volkers Gym! Iedereen kan meedoen!

Onze Animal Flow groepslessen vinden plaats op zondag van 10.00-11.00 uur en op donderdag van 20.00-21.00 uur.


Lorem ipsum

Iedereen kan meedoen vanaf oudere jeugd tot volwassenen.


Animal Flow bestaat uit de volgende onderdelen:


Wrist Mobilisations.

Simpele maar effectieve beweging om de handen en polsen gereed te maken voor het beoefenen van Animal Flow.


Activations. (Beast and Crab).

Onze manier om het lichaam wakker te maken en het aan te moedigen om te communiceren met zichzelf. Ook zorgen we voor bewustzijn met je lichaam en zijn interactie met de grond.


Travelling Forms. (Ape, Beast and Crab)

Onze dierlijke locomotorische vaardigheden. Ze vertegenwoordigen de manier waarop we dieren nadoen om de functie te verbeteren van het "menselijke dier".


Form Specific Stretches.

Doel hiervan is het verbeteren van flexibiliteit en stabiliteit (mobiliteit) van het gehele lichaam. Het bouwen van "kracht door beweging".


Switches & Transitions. (Scorpion e.a.)

Veel gebruikt in de "Flows" van AF beoefening. Dynamische bewegingen die samengevoegd kunnen worden om eindeloze combinaties te vormen. Of afgezonderd als krachtige oefening.


Flows

Flows zijn voorontworpen sequenties waar beweging wordt samengevoegd. Voor het eerst een flow leren is een work-out op zichzelf, dus we trainen eerst de afzonderlijke bewegingen voordat ze worden samengevoegd in een flow.Doe mee met onze groepsles in Sint-Pancras of boek een Personal Training. Onze Certified Animal Flow Instructor Steven nodigt je uit om te bewegen!


animal flow alkmaar