Nieuwe reserveringsapp voor onze lessen.

Vanwege de tijdelijke beperkte groepsgrootte voor de 18+ atleten hebben we een reserveringsapp in gebruik genomen. Inschrijven in de lessen is erg makkelijk en overzichtelijk. We zijn blij dat we op deze manier iedereen zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven en fit kunnen maken en houden. Ook prive trainingen kunnen makkelijk geboekt worden. Heb jij hem al?
karate sint-pancras kickboksen jeugd

Interne Jeugd Kickbokswedstrijden weer een groot succes.

Op 4 October hebben wij onze interne kickbokswedstrijden weer gehouden. Er werd hard maar sportief gestreden. Ook de karate selectie mocht oefenen op ons wedstrijdveld en kregen ook een herinnering. Op deze manier leren de fanatieke atleten omgaan met stressmomenten en te presteren op de momenten dat het moet. Dank aan onze topscheidsrechter Tim, Meester Lennart en "De Dokter". Ook kwam Henkie de Karatestier nog even langs.

karate sint-pancras kickboksen jeugd

Steven Volkers neemt KSS-4 diploma Leraar Karate-Do van de KBN in ontvangst.

Op Sportpark Bokkeduinen te Amersfoort heeft onze hoofd lesgever Steven zijn KSS-4 diploma in ontvangst genomen. Geaccrediteerd door NOC-NSF. Hiermee sluit hij een leergang af van 10 jaar en is onze club verzekerd van iemand met alle lesgeefbevoegdheid vanuit de nederlandse bond.karate sint-pancras kickboksen jeugd

NOC-NSF Nationale Sportweek 18 tot en met 27 September 2020.

Van 18 tot en met 27 September gaat de NOC-NSF Nationale Sportweek weer van start. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk mensen te inspireren om een leven lang te genieten van sport en spel. Gedurende deze week gaan we daarom met zijn allen sporten en bewegen. Er is voor iedereen de mogelijkheid om gratis mee te doen aan de karate lessen op dinsdag 22 September en aan de kickbokslessen op woensdag 23 September. Kijk bij het kopje lestijden voor de tijden. Er is ook een leuke actie om een kwartaal gratis sporten te winnen. Meer informatie kunt u hier vinden:

https://us2.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=c4cf4b1cc972ce8faedd8822d&id=770dab4381
karate sint-pancras kickboksen jeugd

Nieuw lesuur zaktraining op maandag van 20.00-21.00.

Vanwege groot succes nu een nieuw lesuur zaktraining voor recreanten op maandag van 20.00-21.00 uur. Wilt u ook fit worden door middel van kickbokstechnieken en krachtoefeningen onder leiding van een KSS niveau 4 leraar met een 3e graad zwarte band in karate en veel kickbokservaring? Kom vooral gezellig meedoen. Iedereen kan het! Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend. Meld je aan!karate sint-pancras kickboksen jeugd

Nu ook Personal Training in Sint-Pancras

Wilt u liever 1 op 1 trainen en alle aandacht krijgen? De trainingen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, ervaring met sport of nog niet. Alle trainingen zijn specifiek aangepast op jouw doelen en wensen en je ervaring op het gebied van sport.

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van postuur, kracht, conditie, coordinatie, balans en flexibiliteit. Dit door kickboks, plyometrie en krachtoefeningen op u afgestemd. Of gewoon een uurtje losgaan op de pads, dat kan natuurlijk ook. Neem een kijkje op de pagina en neem contact op.

karate sint-pancras kickboksen jeugd

Steven Volkers geslaagd voor hoogste lesgeefbevoegdheid.

Steven Volkers geslaagd voor Rijkserkend Leraar Karate-Do (KSS niveau 4 NOC-NSF).

Steven is geslaagd voor de opleiding Rijkserkend Leraar Karate-Do (KSS-4 van NOC-NSF).

KSS-4 is de hoogste opleiding die er is binnen de Karate-Do Bond Nederland en omvat competenties op het gebied van didactiek, topsportbegeleiding, coachen en technisch beleid.

Het was een lange weg van KSS niveau 2 naar 3 en nu dus KSS-4 met het behalen van de benodigde Dan (zwarte band) graden.

Wij zijn erg trots te melden dat we nu de hoogst mogelijke lesgeefbevoegdheden aanwezig hebben binnen onze school.

Zo weet u zeker dat u of uw kind op de best mogelijke manier begeleid wordt.

karate sint-pancras kickboksen jeugd

Zoom lessen groot succes!

In de corona tijd hebben we uiteraard niet stilgezeten. Via Zoom hebben we veel van onze leden in de huiskamer, slaapkamer of in de tuin aan het bewegen gekregen.

Het was natuurlijk een aparte ervaring maar toch ook leuk en er zijn pittige trainingen gegeven.

Wij zijn erg blij dat we op deze manier ondanks dat we onze zaal niet in konden toch bij hebben kunnen dragen aan gezondheid en een goed immuunsysteem.

We zijn erg trots op onze leden!

karate sint-pancras kickboksen jeugd