karate sint pancras

Steven Volkers is houder van de 3e Dan ( 3e graad zwarte band ) van de KBN. Tevens is hij KSS niveau 4 rijkserkend karateleraar (noc-nsf gecertificeerd) en Dangraad examinator bij de KBN. Hij heeft een aantal podiumplaatsen behaald op nationale toernooien en trainingen gevolgd bij verschillende wereldkampioenen karate en kickboksen. Ook zijn er al een veel zwarte banden door hem opgeleid en successen behaald op kickboks gebied. Verder is hij een ervaren krachtsporter en gediplomeerd kettlebell trainer alsmede Certified Animal Flow Instructor.

Lennart Volkers heeft jarenlange ervaring in het kickboksen en daarvan ook het wedstrijdgebied. Hij is mede leraar bij de kickbokslessen. Heeft getraind bij grote namen uit de vechtsportwereld.

kickboksen Sint-Pancras

Juf Sanne is assistent bij de kickboks lessen. Ze traint al heel lang, is erg fanatiek en erg goed met kinderen.

kbn sint-pancras

Tim Fenijn is assistent bij de karate lessen. Trouwe helper van Steven en houder van de 2e Dan zwarte band van de Karate-Do Bond Nederland. Ook is hij officieel bondsscheidsrechter op internationale toernooien.

kbn sint-pancras
karate sint pancras

Ivana Mandic is karate lerares bij de jeugd. Zij heeft op hoog niveau de wedstrijd sport bedreven. Podium behaald op het NK karate op het onderdeel kata. Ook is zij in het bezit van de 1e Dan Karate van de KBN en docente in het middelbaar onderwijs.

karate sint pancras

Quinty Monch is karate en kickboks hulpjuf en wedstrijdkarateka op nationaal niveau.

karate sint pancras

Kate Roos is karate hulpjuf en wedstrijdkarateka op nationaal niveau.

karate sint pancras

Priscilla spart graag hard met de grote jongens, houd zich bezig met voedingsleer en zoals je ziet alles waar kracht voor nodig is zoals Animal Flow en daarin hand balancing.

karate sint pancras

Noah is houder van de 1e Dangraad en draagt graag zijn kennis over aan anderen.