karate sint pancras

Steven Volkers is houder van de 3e Dan ( 3e graad zwarte band ) van de KBN. Tevens is hij KSS niveau 4 rijkserkend karateleraar (noc-nsf gecertificeerd). Hij heeft een aantal prijzen behaald op nationale toernooien en trainingen gevolgd bij verschillende grote namen uit de vechtsportwereld.

Lennart Volkers heeft jarenlange ervaring in het kickboksen en daarvan ook het wedstrijdgebied. Hij is assistent-leraar bij de kickbokslessen. Heeft getraind bij grote namen uit de vechtsportwereld.

kickboksen Sint-Pancras
zelfverdediging Sint-Pancras

Sjoera Kraay is houder van de 1e dan zwarte band karate en een fanatieke kickboksster. Ze geeft karate jeugdlessen en is sportmasseuse en taper. Heeft een opleiding genoten bij de afdeling Sport en Bewegen van ROC Horizon College.

Tim Fenijn is assistent bij de karate lessen. Trouwe helper van Steven en houder van de 2e Dan zwarte band van de Karate-Do Bond Nederland. Ook is hij officieel bondsscheidsrechter op internationale toernooien.

kbn sint-pancras
karate sint pancras

Ivana Mandic is karate lerares bij de jeugd. Zij heeft op hoog niveau de wedstrijd sport bedreven. Podium behaald op het NK karate op het onderdeel kata. Ook is zij in het bezit van de 1e Dan Karate van de KBN en docente in het middelbaar onderwijs.