Personal Training voor iedereen.

Wilt u liever 1 op 1 trainen en alle aandacht krijgen? De trainingen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, ervaring met sport of nog niet. Alle trainingen zijn specifiek aangepast op jouw doelen en wensen en je ervaring op het gebied van sport.

Voeding en levensstijl.

Naast het trainen kunnen we desgewenst aandacht besteden aan het verbeteren van de levensstijl en het voedingspatroon. Op die manier kan stress verminderd worden wat ook weer bijdraagt aan een vitaal en gezond leven.

Trainen.

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van postuur, kracht, conditie, coordinatie, balans en flexibiliteit. Dit door kickboks, plyometrie en krachtoefeningen op u afgestemd. Of gewoon een uurtje losgaan op de pads, dat kan natuurlijk ook. Privelessen kickboksen, karate of Animal Flow, alles is mogelijk.

Waar en hoe?

De trainingen vinden buiten of binnen plaats, wanneer het u uitkomt. De kosten bedragen eur 45 per los uur. Voor meerdere trainingen kan er een lager tarief worden afgesproken. Neem contact op voor een intakegesprek. De kosten zijn vaak bedrijfsmatig aftrekbaar.